Rólunk

A BIOTEK Kft. több évtizedes gyártási hagyományokkal és az egész világra kiterjedő értékesítési hálózattal rendelkező gyártók rögzítéstechnikai alkatrészeinek forgalmazója Magyarországon 1991 óta. Cégünk több mint 30 éves tapasztalatával, széleskörű szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére. 2007-től Európai Uniós pályázati támogatással az SAP Business One ügyviteli szoftver segíti munkánk hatékonyságát, gyorsaságát.

A BIOTEK Kft. elhatározott szándéka, hogy megbízható minőségben és megfelelő időben teljesítse, sőt túlteljesítse vevői elvárásait, legyen szó akár új termék tervezéséről, akár már létező gyártmány továbbfejlesztéséről vagy különleges problémáról, mi készen állunk, hogy a legjobb megoldást közösen megtaláljuk. Azzal az ígérettel kínáljuk az alkatrészek széles választékát (70%-ban raktárról), hogy ezek - vagy azonos minőségben tovább fejlesztett változatai - kaphatók lesznek a jövő héten, ... a jövő hónapban, ... a jövő évben is. Célunk, hogy műszakilag képzett, a gyártók által támogatott, teljes körű szolgáltatást nyújtó szervezetként legyünk ismertek. Számíthat ránk minden munkafázisában: a tervezéstől, a gyártásig, és az értékesítés után is.

Vállaljuk társadalmi felelősségünket, ezért fontosnak tartjuk a környezetvédelmet, támogatjuk a fenntartható fejlődést és hozzájárulunk a környezetvédelem üzleti gyakorlatba való átültetéséhez mind a társaságon belül, mind közvetlen környezetünkben. Az évek során bevezettük, fenntartjuk, és folyamatosan fejlesztjük az MSZ EN ISO 9001:2015, és MSZ EN ISO 14001:2015 nemzetközi szabványok követelményeinek együttesen megfelelő Integrált Vállalatirányítási Rendszerünket.