Tappex® külsőmenetes betétek

Tappex® külsőmenetes betétek

A külsőmenettel vagy menet nélküli csappal ellátott Tappex betétek a belsőmenetes megfelelőjük betéttest-szerkezetével és szerelési jellemzőivel rendelkeznek. Ennek következtében a Trisert, Foamsert, Multisert, Microbarb vagy HiMould konstrukció valamennyi módozata előállítható csapos kivitelben, adott csaphosszúsággal.

 

Valamennyi Tappex külsőmenetes rögzítőelem vevői egyedi igények figyelembevételével készül, ezért értelemszerűen a sztenderd belsőmenetes betétekhez képest magasabb mennyiségi igény esetén érhetők el. Amennyiben a kialakítással kapcsolatos igények szabadabbak, lehetséges, hogy az eredeti elképzeléshez képest található már meglévő, méretben közeli alternatíva, kedvezőbb szállítási mennyiséggel, idővel és költségvonzattal. Ezért az igény leadásakor mindenképp érdemes megadni azon információkat is, hogy mely méretek és testtípusok lehetnek még elfogadhatók.

A Tappex menetes betétek katalógusában tájékozódhat a sztenderd belsőmenetes betéttípusokról. Egyedi külsőmenetes betétekkel kapcsolatos igényét elérhetőségeinken jelezheti kollégáinknak.